Elite Stadshotellet

Fre 27:e okt:

kl.19:00

SMEKMÅNAD

kl.21:00

Febern

Lör 28:e okt:

kl.19:00

The Magnettes

kl.21:00

GERD

Anrika Elite Stadshotellet ligger centralt beläget vid vackra Stadsparken i Luleå. Hotellet erbjuder 159 smakfullt inredda hotellrum för en trivsam vistelse. Här finns även mötes- och konferenskapacitet för upp till 200 personer. Samt vackra lokaler för fest och event.

Med anor från tidigt 1900-tal stoltserar Elite Stadshotellet med en av Norrlands bäst bevarade festsalar – Festivitetssalen med glittrande ljuskronor och strukturer. Här serveras även hotellets frukostbuffé varje morgon, så du kan starta dagen på bästa sätt i en vacker och avkopplande miljö.

Hos oss kan du avnjuta vällagad mat och dryck i vår omtyckta gastropub The Bishops Arms eller varför inte träna gratis på gymmet som ligger vägg i vägg med hotellet.
Oavsett om du besöker oss som affärsgäst eller för en avkopplande weekend så kan vi lova en minnesvärd upplevelse på vårt fina hotell i Luleå.

Hos oss finns allt för event, fest och musikarrangemang under ett tak. Vi erbjuder flexibla festlokaler, proffsig och engagerad personal samt menyer anpassade för allt från mingel och after work till bankett och gourmetmiddagar
Efter fest kan du krypa ner i en av hotellets sköna sängar i våra fina hotellrum

Kristallsalen med tillhörande lokaliteter har en yta på 200 kvm och erbjuder en klassisk inramning på eventen. Lokalen är vackert belägen med utsikt över Norra Hamn och lämpar sig för fester, företagsevent, musikarrangemang och mässor. I baren finns en del av vårt Bishops Arms sortiment