Paula Jivén

Den svenska låtskrivaren och artisten Paula Jivén från Göteborg gjorde sitt debutframträdande för allmänheten vid 14 års ålder med sin tolkning av Michael Jacksons "Billie Jean" på Sweden's Got Talent 2018. En cover som gav henne en Golden Buzzer och som sedan blev viral och samlade över 4 miljoner visningar hittills.

Hon har sedan dess utvecklat sin låtskrivartalang tillsammans med Warner/Chappell och delar för närvarande sin management med sådana som Imagine Dragons, Clinton Kane och The Killers (Reynolds Management i Las Vegas, USA). Paula Jivén gör trollbindande originell popmusik, varje låt utlöst från hennes strålande fantasi.

Som bara 17-åring har hon redan odlat en helt unik röst som artist, en röst som trotsar alla förväntningar till förmån för att följa hennes mest lekfulla och vågade instinkter. Med ett självbeskrivet uppdrag att "störa de bekväma och trösta de störda" är Jivén inställd på att leverera ett debutverk som avslöjar hennes suveräna gåvor som berättare och den enorma kraften i hennes fängslande röst.