DJ Nour Naeem & Annie V

  • När: Fre 11:e nov 22:30

    Var: Bistron

 

Bistron efterfest

Som grädde på moset efter två enastående liveframträdanden på teaterscenen tar tjejerna över DJ-båset vid baren och levererar en makalös elektronisk vibe för resten av kvällen.

Nour Naeem är en dedikerad up n coming DJ som i sitt civila liv studerar rättsvetenskap på LTU. Med rötterna i Skellefteå är hon redo att även ta sig att nöjeslivet i Norrbotten och Luleå. Nour mixar musik inom flera genres och ser fram emot sin premiär på Bistron Beats!

Annie V har DJ:at i över ett decennium och har en gedigen bakgrund med gig och samarbeten både i och utanför Sverige. Berlin, Ibiza, Dublin och Sao Paulo är städer där hon levererat sin ambitiösa spelstil. Annie V är också känd som xivana som då får möjligheten att uttrycka sin tyngre sida inom techno runt om på Norrbottens rave-scen.

Tillsammans skapar de en perfekt atmosfär som lättar upp stämningen i stan efter alla happenings. Massa nice house och techno utlovas. Välkommen på efterfesten som pågår till 01 med riktigt bra stämning, bartenders och drinkar på Bistron!