Andreas Selberg

  • När: Fre 11:e nov 21:15

    Var: Bistron

Först ut på Bistrons teaterscen är den folkkäre Andreas Selberg som med sina känslosamma och personliga texter berör till tårar när tonerna når den innersta kärnan hos publiken. Med sig har han Anna Victoria som körar och tolkar den omtyckta “Out In the Wilderness” ursprungligen inspelad av Vera Vinter.

Efter flera år som trummis med bland annat med The Groovies solodebuterade Andreas 2018 under eget namn med singeln When I´m Yours. En enkel och genial poplåt, med influenser från den amerikanska singer/songwriter-världen, som för Selberg handlar om livet och gammal vänskap. I januari 2020 släppte han sin debutskiva ”Love, graveyards and desolated places” och senaste singeln “Saying Goodbye” (mars 2022) är en countrydoftande låt om ett sista avsked.

Det är vännen Kristofer Åström som inspirerat Selberg till att skriva och det finns tydliga referenser både i text och musik till musikerkollegan.
Selberg har även uppmärksammats med sitt andra musikprojekt OAK som han driver tillsammans med sina vänner, musikerna Ola Gustafsson & Kristofer Åström